האם נדבקתי עזרהההההה בהוללללל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/03/2017 | 19:24 | מאת: רועי

שלום רב אתמול חזרתי מפראג מנסיעת עסקים שלשום נכנסתי למכון עיסוי .... המעסה שכנעה אותי לקבל מין אוראלי ... היא הוציאה קונדום ( לא ראיתי את האריזה ולא את ההוצאה מהאריזה ). והיא הלבישה אותו עלי במהלך ההלבשה היא שפשפה את העור שלי בציפורן ובצעה בי מין אוראלי עד שגמרתי בקונדום לאחר שחזרתי למלון ראיתי כי מהשפשוף נוצר גלד מדמם אני בחרדותתתתתתתתת 1. לא ראיתי את הוצאת הקונדום מאריזתו 2. האם יש סיכון כתוצאה להדבקות כל שהיא מהשפשוף של הציפורן ? 3. אני אב ל 3 ילדים ובחרדות נוראיות

שלום רועי, סיכויי ההדבקה במחלת מין כלשהי במהלך האירוע המתואר בשאלך נחשבים כנמוכים מאד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות