דלקת בדרכי השתן שלא מגיבה לאנטיביוטקיה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/03/2017 | 16:03 | מאת: דלקת בדרכי השתן

שלום לאדוני אני סובל מדלקת בשתן מזה מספר חודשים בתרבות שנלקחה נמצא החיידק ENTROCOCCCI קיבלתי תרופות שלא עוזרות להתגבר על החיידק כמו סיפרו כעת הציעו לי לקחת מוקסיפן לעניות דעתי מטפל בדלקות אחרות האם בכל זאת לקחת אודה על תשובתך המקצועית תודה ויום נפלא

שלום דלקת בדרכי השתן, אכן, 'ציפרו' איננה נחשבת כתרופה מומלצת לטיפול בזיהומים שנגרמים ע"י החיידק 'אנטרוקוקוס', וכאשר חיידק זה רגיש ל'מוקסיפן' אז עדיף להשתמש בתרופה זו. הרבה בריאות אפי

13/03/2017 | 18:09 | מאת: דלקת בדרכי השתן שלא מגיבה לאנטיביוטקיה

שלום לאדוני לא הבנתי האם לקחת מוקסיפן 500 אחרי שהאטיביוטיקה סיפרו לא מגיבה לטיפול של החיידק ENTROCOCCCI תודה רבה על תשובתך,

שלום, אינני יודע אם ה'אנטרוקוקוס' שצמח בתרבית השתן שלך הוא רגיש ל'מוקסיפן'. אני מניח שמידע זה מצוי בידי הרופא/ה ששלח/ה את התרבית, ומציע לך לפנות אליו/ה. אפי

16/03/2017 | 00:41 | מאת: דלקת בדרכי השתן

שלום לך.הרופא בעצמו לא יודע הוא אמר שננסה מוקסיפן בלי קשר לכן אני שואל לגבי החיידק ממה הוא הגיע מיחסים או ממעיים בכל מקרה אני בדילמה מה לעשות האם יש אנטיביוטיקה שיכולה לטפל בחיידק הזה תודה להתייחסותך

שלום, 'אנטרוקוקוס' נחשב כ'חיידק מעיים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות