פחד וחרדה מטורפים מhiv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/03/2017 | 18:42 | מאת: תומר

שלום רב, לפני כ3 שנים הייתי במערכת יחסים עם בחור , שכבנו מספר פעמיים בלי קונדום כשאני הייתי הצד האקטיבי. נודע לי שהוא בוגד בי, שאלתי אותו אחרי שנפרדנו אם הוא נבדק והוא אמר שכן ושהוא יצא שלילי. כעבור שנתיים בערך מהקרה הזה יצא לי לבצע מין אוראלי בסטוץ עם בחור שגמר לי בפה ובלעתי. מה הסיכוי שאני נשא איידס והאם כבר היו אמורים להיות סימפטומים?

שלום תומר, 1. אני חושש שאין ביכולתי להעריך את סיכויי ההדבקה שלך ב- HIV במהלך מערכת היחסים שלך לפני כ- 3 שנים. 2. בלי קשר לכך, אדם שנדבק בנגיף זה עשוי שלא לפתח תסמינים כלשהם הקשורים למחלת ה'איידס' במהלך שלוש השנים הראשונות לאחר ההדבקה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות