חשש ממחלה אחרי שירדתי לנערת ליווי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/03/2017 | 23:58 | מאת: תומר

שלום, אני בן 20 והייתי עם נערת ליווי. בטיפשותי עשיתי לה מין אוראלי. חדירה עשיתי עם קונדום באופן מלא. חבר שלי אמר לי שאם נתתי מין אוראלי למישהי שהיא זונה סיכוי גדול מאוד שנדבקתי באיידס ובכל מיני מחלות מין. מאוד לחוץ ומודאג לשמוע מה הסיכוי להדבק באיידס אם ירדתי לה (נניח שהיא חולת איידס). מה הסיכוי להדבק במחלות מין אחרות ? תודה על עזרתך. אני בכל מקרה אחכה ואעשה בדיקות אבל מאוד חשוב לי לדעת כמה מסוכן מה שעשיתי.

שלום תומר, 1. הסיכוי להדבקה בנגיף ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשב כנמוך. 2. הסיכוי גבוה יותר להידבק בזיבה, בעגבת או ב'הרפס' (אם היא חולה במחלות אלו). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות