ממצאים אחרונים מבדיקות הדם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/02/2017 | 16:32 | מאת: ענבר

ד"ר הלפרין היקר שלום שלום. ובכן, הגיעו כל התוצאות האמורות...והרי שאלתי: 1. CMV אכן שלילי (כבר לא זוכרת אם דיווחתי..) שני סוגי האימונוגלובולינים. 2. והרי לנו תוצאת הפארוו: נוכדני IGG חיוביים וה - IGM שליליים. השאלה היא האם ייתכן (לאור שיעול ותחושה לא טובה שנמשכת כבר כחודש וחצי עם שיא חדש של חום מלפני שבועיים וחצי וכל מה שכבר עידכנתי..) האם ייתכן שלאחר שבועיים מעליית החום נוגדני IGM יורדים מתחת לרמות שניתן לאבחן אותם? (הרי ב CMV הנוגדנים יורדים לאט מאוד..האם גם בפארוו זה כך?...). 3. בחיי שלא ברור לי, אם זה גם לא פארוו..מי זה החמוד שעשה כל כך הרבה ברדק... תודה תודה שוב על התייחסותך. ענבר.

שלום ענבר, 1. אין זה סביר שבמחלת חום שנגרמה ע"י נגיפי 'פרוו', יעלמו נוגדני ה- IgM לנגיף בתוך שבועיים. 2. גם לאור זאת, לא נראה לי שהגורם למחלה שתוארה בשאלתך היה 'פרוו'. נגיפי שפעת (או 'פארא-אינפולאנזה') נראים יותר הגיוניים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות