החלמה מקונדילומה וחזרה לשגרה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/02/2017 | 11:03 | מאת: שאול

לפני כחודש אובחנה אצלי קונדילומה. אחרי ביקור אצל הרוא וטיפול בחנקן וקונדילוקס נראה שאין יותר נגעים בעור. הייתי שמח לדעת מתי אפשר לחזור לשגרה ולפעילות חיי מין תקינה, חשוב לציין שאישתי בהריון בחודש שביעי ואנחנו רוצים להיות בטוחים שהכל תקין כדי לא לסכן אותה ואת ההריון. האם ישנה בדיקה שניתן לבצע כדי לשלול חשש להדבקה של בת הזוג? בתודה מראש

שלום שאול, 1. כדי לדעת אם אשתך נדבקה ב- HPV (הנגיף שגורם ל'קונדילומות' בדרכי המין) מומלץ לה להיבדק ע"י רופא/ת נשים. 2. אם כ ל הנגעים שלך טופלו כהלכה אז אתה כבר לא מדבק. כדי לענות על שאלה זו מומלץ לך להיבדק ע"י רופא העור שטיפל בך לפני חודש. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות