שאלה לגבי הדבקות בהפטיטיס C

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/02/2017 | 23:55 | מאת: שי

היום בצהריים קיבלתי מכה באצבע ממברג ונהיה לי סימן קטן, לא ירד דם, אבל כאב קצת ונהיה חור ממש קטן וקצת שרף לי, ואז עליתי במדרגות לשכן להתקין משהו בדלת ועבדתי עם המברג והוא עזר לי לתפוס כמה דברים עם הכלים. לשכן יש הפטיטס C והוא מטופל בתל השומר. השאלה שלי האם יש סיכוי להדבק ממנו אם עבדתי עם מברג ופלאייר , שאלתי אותו בסוף העבודה, תגיד נשרטת מהדלת או נחתכת , הוא אמר שלא. לא ראיתי שהיה לו דם או משהו תודה

שלום שי, הסבירות להדבקה ב'הפטיטיס C' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נראית לי נמוכה מאד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות