התרופה טיסברי

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

15/10/2008 | 17:51 | מאת: שרית

שלום, במסגרת התייעצות שהייתה לאמי עם רופא הוא המליץ לה על התרופה טיסברי אך היא לא הצליחה להבין במה היא שונה מהתרופות האחרות. אשמח אם תוכלי להסביר. תודה.

התרופה פועלת על ידי "חסימת" כניסת תאי הדלקת לאיברי המטרה , ובטרשת נפוצה הכוונה למוח. התרופה פוטנטית מאד. מנגנון הפעולה הינו חדיש ויחודי. אם זאת לכל תרופה חדשה יש לברר על תופעות לואי. אציין שאת הטיסברי מקבלים רק במרפאות/מרכזים המתמחים בטרשת נפוצה על מנת לעקוב באדיקות אחר החולים

מנהל פורום טרשת נפוצה