ממצאים של טרשת

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

06/08/2009 | 08:43 | מאת: ורדה

שלום. אני כבר כ10 שנים סובלת מהפרעות בתחושה מידי פעם והיה לי כמה פעמים טשטוש ראייה. לפני כ9 שנים עשיתי MRI וראו שיש כמה נגעים ומאז אני בחשד לטרשת למרות שברוך השם אני מתפקדת רגיל חוץ מכאמור הפרעות בתחושה פה ושם זרמים רעד של היד וכאלה. על פניו חיצונית לא נראה שיש לי כלום. לפני שבועיים עשיתי שוב MRI כי הרופא הנוירולוג אמר לי בואי תעשי ואולי יתברר שהיום אין לך כלום ותרדי מזה ואכן עשיתי. לפני יומיים קבלתי את התוצאות ויצאה החמרה בבדיקה שבוצעה מלפני 9 שנים. יש יותר נגעים ואפילו נגע אחד פעיל . הנגעים הם בקורפוס וליד החדרים משהו כזה . איך זה יכול להיות שאני לא מרגישה את ההחמרה? האם יתכן שהקליניקה והבדיקה שונות אחת מהשניה ומה אני יכולה להסיק מזה שאולי פתאום זה יפרוץ? מה דעתך?האם אני צריכה טיפול למרות שמעולם לא היה לי התקף חוץ מטשטוש ראייה שעבר כלא היה?

קורה הרבה פעמים שלא מרגישים כשיש דלקת פעילה . קשה לי להעריך צורך בטיפול מניעתי ללא בדיקה נוירולוגית ותןצאות בדיקות עזר

מנהל פורום טרשת נפוצה