האבחנה: מחלה מסוג התקפי הפוגתי

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

10/10/2008 | 12:48 | מאת: מירב

שלום רב. לאחר 3 ארועים בעצב ראיה , שמאל, ימין ושוב שמאל. יש ממצאים (נגעים.) באם.אר איי משנת 2007 ביום א' אם אר איי נוסף (מתפללת...) והשאלה: האם זה נקרא ms שפיר ?

טרשת נפוצה שפירה יכולה להאמר בודאות רק במעקב של שנים רבות אחרי החולנ. אם זאת יש סיכוי רב שמהלך המחלה שלך יהיה שפיר. כמובן יש אינפורמציה רבה החסרה לי כגון בדיקתך הנוירולוגית מראה ההדמיה ועוד. בהצלחה בMRI

מנהל פורום טרשת נפוצה