איך מקבלים טיפול מבטרה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

05/12/2016 | 18:41 | מאת: כרמית

אני חולת nmo . רציתי לדעת מה הנוהל לקבלת התרופה. האם זה פעם בחצי שנה1 גרם ולאחר שבועיים שוב אחד גרם. האם נהוג לתת מנה אחת ואז לבצע מעכב של בדיקת דם תת אוכלוסין. ? אם עבר שבעה חודשים מאז המנה הראשונה שקיבלתי זה תקין לא לקבל.

מקובל לקבל שתי מנות של 1000 בהפרש של שבועיים. ואז אחרי בין 5-10 חודשים מנה נוספת תלוי בספירת תת אוכלוסיות התאים .

16/10/2018 | 16:46 | מאת: סד

אמורים לתת לי טיפול במבטרה בהפרש של 11 ימים ולא שבועיים האם זה מסוכן

מנהל פורום טרשת נפוצה