האם זו טרשת... ממש בהיסטריה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

02/11/2016 | 20:33 | מאת: דחוף מאוד

חליתע במחלת הנשיקה ebv לפני כחודש וחצי כמעט. מדדים חזרו לנורמה , חום ירד והמחלה עברה כביכול. התחלתי להרגיש דקירות בגוף ברגליים,ידיים לפעמים בפנים. אני סובל מפריצת דיסק קלה בחוליות הגב ובבלט בחוליות הצוואר שהיה מקרין לי גם לידיים,אבל תדירות כזו של דקירות לא זכורה לי. התחילו לי גם כאבים בעיניים ובראש שהרופא איבחן כסינוסיטיס. יש לציי במיוחד אחרי קריאת המחקרים בין שתי המחלות אני ממש בהיסטריה. מה לעשות?

רובם הכמעט מוחלט של החולים במחלת נשיקה אינם מפתחים טרשת נפוצה. במידה ואת מאד לא רגועה ניתן לגשת לבדיקה נוירולוגית

07/11/2016 | 18:20 | מאת: דחוף מאוד

השאלה שלי אם סביר שלאחר חודש וחצי מהמחלה יחלו תסמינים? זה דבר שיכול לקרו?

מנהל פורום טרשת נפוצה