אובחנתי כחולת טרשת

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

28/02/2009 | 08:15 | מאת: אור_לי

לפני כחודש בבדיקת m.r.i גילו שתי מוקדים פתלוגים גדולים במח וכמה מוקדים קטנים.כתבו שזה מחלה דמיאלנטיבית מפושטת. היו לי שתי התקפים הראשון לפני שבע שנים והשני לפני חודש.חוסר תחושה מן שיתוק ברגל ימין.הרופאה אמרה שאולי אתחיל טיפול השייך לבדיקת תרופה חדשה בבית החולים. האם את ממליצה להשתייך לקבוצה של בדיקת תרופה חדשה ?או להתחיל לטפל במחלה חדשה שקיבלתי לעצמי?

לעיתים יש יתרון בהצטרפות למחקר קליני. מצד שני אוכל ליעץ לך יותר במידה ואדע את שם התרופה והמעקב לו את מתחיייבת. בהצלחה

מנהל פורום טרשת נפוצה