שאלה לגבי בדיקת SEP

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

19/01/2015 | 12:35 | מאת: ריטה

לרופאים היקרים שלום. הבת שלי בת ה 15 עשתה אתמול בדיקות SEP ו VEP, עקב כאבי ראש עזים ואיבוד ראיה הדרגתי. בפענוח כתוב כך: SEP: בגרוי עצב TIBIAL משמאל נקלטו מקליפת המח פוטנציאלים עם זמני חביון מאורכים ואמפליטודות תקינות. כל שאר הנתונים בSEP , תקין. בבדיקת VEP בפענוח כתוב: בגרוי כל עין בנפרד נקלטו מקלית המח פוטנציאלים עם זמני חביון מעט מאורכי ואמפליטודות תקינות. השאלה שלי היא האם הפענוח של SEP ו VEP שרשמתי כאן הוא תקין או לא תקין ? תודה רבה מראש על התשובה.

לפי מה שכתוב הבדיקה אינה לגמרי תקינה. יש לפנות עם הבדיקות עצמן לנוירולוג.

מנהל פורום טרשת נפוצה