האדרה בבדיקת MRI

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

13/01/2015 | 10:29 | מאת: נטע

שלום, לאחרונה הופיעה אצלי בעיית ראייה (פוטופוביה), ללא תסמינים נוספים והופנתי להמשך בירור בחשד לטרשת נפוצה. בדיקת MRI הראתה מספר נגעים שלא עברו האדרה-אשמח לדעת מה המשמעות בכך. למיטב הבנתי, נגעים שאינם עוברים האדרה בבדיקה הם נגעים שאינם פעילים בזמן הנוכחי. במידה וכן, איך זה מתקשר לבעיית הראייה? תודה מראש

בעיות בראיה לא בהכרח מקורן בעצב הראיה אלה יכולות להגרם מפגם במסלול הראיה. על מנת לאבחן מה משמעות הנגעים שרואים בהדמיה יש צורך לראות את הצילומים עצמם במרפאה

מנהל פורום טרשת נפוצה