חוששת

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

24/06/2014 | 20:36 | מאת: הדר

שלום רב, אני בת 26 וסובלת תקופה מנימול וכאבים בצד ימין של הגוף, ולעיתים גם בצד שמאל. כמו כן, יש לי תחושות מוזרות בפנים הגורמות לי כל הזמן ללחוץ על הפנים. בבדיקות דם גילו כי יש לי רמה נמוכה של b12 והתחלתי לקחת כדורים בחודש האחרון בגלל שהמצב המשיך חזרתי לנוירולוגית והיא הפנתה אותי לmri..אני חוששת מהבדיקה, האם קיים קשר לטרשת נפוצה? או שזה יכול להיות גם ממחסור בb12? תודה מראש

הסיכוי שמדובר בטרשת נמוך אך אין בידי מספיק מידע. b12 יכול להיות הסיבה לתלונות

מנהל פורום טרשת נפוצה