עצב בפנים

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

02/06/2014 | 20:37 | מאת: מירב

שלום, אני בת 30 ומזה 3חודשים בערך יש לי תחושה מוזרה באוזניים.תחושה של רצון ללחוץ על עצב שנמצא בתוך האוזניים ובלוע .זה מפריע לי לתפקוד .הייתי אצל שני רופאי אף אוזן גרון אך הם אמרו שהכל תקין.רציתי לדעת אם התופעה הזו מוכרת לנוירולוג כמו כן באותה תקופה עין שמאל שלי החלה להיות קטנה מהרגיל כמו מעין תחושת לחץ לא כואב וממש חלש על העין.אשמח לדעת אם התופעה קשורה לנוירולוגיה ומה זה יכול להיות?

מומלץ לפנות לבדיקה נוירולוגית. לפי הבדיקה ניתן יהיה להחליט האם יש צורך בבדיקות נוספות כמו MRI

מנהל פורום טרשת נפוצה