מחלה דמיאלנטיבית

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

28/05/2014 | 20:27 | מאת: שרית

לפני קצת פחות משנה. קמתי עם סחרחורת, התחלתי לראות מטושטש ולאבד תחושה בצד ימין של הגוף. הגעתי למיון שם שלחו אותי לct. שיחררו אותי אחרי לילה לבית למנוחה ואמרו שאין מה לעשות זה יעבור לבד. לקח לזה שבועיים לעבור לגמרי. אחרי זה קיבלתי הפניה לבדיקת MRI , והפנייה לנוירולוג. בבדיקה עם הנוירולוג הוא אמר שהכל תקין. בMRI ראו נקודות של חומר לבן. הפנו אותי לרופאה שמתמחה בטרשת נפוצה. היא שלחה אותי למספר בדיקות ולMRI חוזר. ביצעתי את כל הבדיקות אני מחכה כרגע לתור שיהיה בעוד חודש בשביל לקבל תשובות. עשיתי ניקור מותני , בדיקות גם, ובדיקה של עצב הראייה. אם בשני הבדיקות של הMRI ראו ריכוז חומר לבן זה אומר שזה בטוח טרשת ? אני כבר לא יכולה להמתין לתור בשביל לדעת מה יש לי. אשמח לקבל ייעוץ.

זה אומר שיש עדות לאזורים שאינם תקינים יתכן שמדובר בדלקת בתחום של טרשת נפוצה. על מנת ממש לאבחן טרשת יש צורך לראות MRI

מנהל פורום טרשת נפוצה