התכווצויות בשרירים במיוחד ברגליים

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

28/04/2014 | 20:00 | מאת: נדב

שלום רב מזה כחצי שנה אני סובל מצוואר תפוס לסירוגין, לאחרונה עשיתי סיטי בו התגלה בקע דיסק קל ב3 חוליות צוואריות, קיבלתי אטופן שהעביר את הכאב, מס ימים לפני הסיטי החלו להופיע לי פסיקולציות בשוק לאחר מיכן בירך ולאחר מיכן עבר לרגל השניה, זה מפריע מאוד וגורם לי לכאבי שרירים לפעמים גם רעידות בידיים, כרגע בהמתנה ל emg ,בחרדות נוראיות . האם יש לך כיוון כל שהוא?

זה קרוב לודאי קשור לדיסק. אתה בפורום של טרשת נפוצה.. מומלץ לפנות לנוירולוג או נוירוכרוג

מנהל פורום טרשת נפוצה