תוצאת MRI

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

13/10/2013 | 13:42 | מאת: gali

אחרי כ-10 שנים עם בטאפרון עברתי לפני שנתיים לגילניה.עברתי לפי בקשתי MRI עקב החמרה ביכולת הליכה וסחרחורות. הבדיקה בוצע בסורוקה ב-7.10.13: ממצאים השוואה לבדיקה ה-15.12.10. מקרה ידוע של MS. מעקב. ממצאים בחומר הלבן ופריונטריקולרי,חלקם מראים סימני רסטריקציה בDWI -ללא שינוי מהותי בהשוואה לבדיקה קודמת הבלטה קלה של מערכת חדרים ללא שינוי ללא עשרה חריגה לאחר הזרקה גדוליניום. האם אני בהתקף? אשמח לקבל המלצה להמשך. תודה, גלי

הMRI של המוח מצביע על יציבות וזוהיא תוצאה מצויינת. התקף הגדרתו לפי בדיקה נוירולוגית ולא לפי MRI

23/10/2013 | 09:16 | מאת: gali

מנהל פורום טרשת נפוצה