האים זה תרשת נפוצה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

03/10/2008 | 11:06 | מאת: גלי

אני בחורה בת 42 עברתי אירוע של כאב ראש חד ולאחר מיכן חולשת פלג גוף שמאל שעד היום אני סובלת מחולשות ועיפות עלי לציין שאני עד היום הכונה כבר חצי שנה מטופלת במכון לתרשת נפוצה ועדיין לא מאובחנת בבירור בmir גבי וצוארי נימצאו צווארי אות חריג בחוט בכמה מקומות בחלקו האחורי גבי נגע משמאל בגובה 3 d2 נגע בגובה d1 7c ללא האדרה יכול להמאים לפגיעה על רקע של חוסר b12 חוסר של 178 עליי לציין שקיבלתי 9 זריקות וגם כדורים מיתחת ללשון ואני ללא שיפור עדיין עים חולשות וקושי בהליכה וחולשת פלג גוף שמאל שזה קבוע ללא שיניו וגם בעיה עים השתן תכיפות מרובה של לפחות 9 פעמים ביום ומעין לחץ כלפי ההאגן כלפי השתן אני ממש נימצאת בבעיה שאני עדיין לא מאובחנת ולא מקבלת טיפול לבעיה האים ניראה לך שזה תרשת והאים חוסר b12 יכול ליגרום למחלה בברכה גלי

התלונות והממצאים ההדמיתיים שתארת אינם מספיקים על מנת לתת אבחנב בפורום שכזה. הייתי מיעצת לחזור שוב לרופא המטפל שיתן הסבר. חסר B 12 יכול להסביר הרבה מהסימנים שאת מתארת אך נראה שיש מעבר לכך . אשמח לעזור אם יש ביידיך אינפורמציה נוספת

מנהל פורום טרשת נפוצה