נימולים ותחושת רדימות באיברים שונים בגוף

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

10/09/2012 | 11:32 | מאת: שושו

שלום רב. מזה קצת יותר משבוע אני חשה מעין רדימות וזרמים בצד השמאלי של הגב. נזכרתי שגם היו לי סחרחורות בזמן האחרון ומאז שבוע שעבר אני מרגישה את אותה תחושה במקומות אחרים בגוף. קצות האצבעות, צד שני של הגב, גם קצת בפנים וגם בלשון. עשיתי בדיקות דם של tsh ן cbc ונראה לי שיצא תקין. אני בת 32 ושלושה חודשים אחרי לידה. גם שמתי לב שאין לי פתאום הרבה חלב לספק. האם יש לי ממה לחשוש לגבי טרשת נפוצה או כל מחלה עצבית אחרת. תודה אשמח אם תענו בקרוב אני קצת לחוצה

10/09/2012 | 11:42 | מאת: שושו

יש לי תחושה של סחרחורות מדי פעם. לא מאוד רציניות אך מספיק רציניות שאני רוצה לשבת ולנוח. אני כל הזמן חשה מן כובד כזה ותשישות מאוד חזקה על אף שבלילות אני ישנה די טוב למרות שלושת ילדיי שאחד מהם בן 3 חודשים

חשש קטן ביותר. אם ממשיכה לסבול יש לפנות לנוירולוג לבדיקה

מנהל פורום טרשת נפוצה