טרשת נפוצה הריון

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

23/09/2008 | 23:36 | מאת: ויויאן

שלום אני חולה בטרשת נפוצה מזה 6 שנים (התפרצה לאחר לידת בני הבכור). מצבי טוב ברוך השם, כרגע נמצאת בסוף הריון שני, אמורה ללדת בכל יום ומאוד מוטרדת מהלידה עצמה כתוצאה מדיסאינפורמציה שקיבלתי לגבי דרך הלידה רגילה/קיסרי, לגבי שימוש באפידורל/ משהו שנקרא P.C.A , הבנתי עפ"י רופא מרדים שאין ממליצים לתת אפידורל עם טרשת וכששאלתי את רופאי תשובתו הייתה שאין כל בעיה עפ"י מיטב ידיעתו. אנא עזרו לי, הזמן דוחק ואני לחוצה.

אין מניעה מהרדמה אפידורלית בהריון. אחרי הלידה יש חבוא לביקורת נוירולוגית בהקדם האפשרי. לידה קלה

15/10/2008 | 09:55 | מאת: ד"ר וקנין

אין הגבלה בסוג ההרדמה. יש לעומת זאת לפנות כמה שיותר מוקדם אחרי הלידה לנוירולוג המטפל. בהצלחה

מנהל פורום טרשת נפוצה