וקשות שרירים בלסתות חוסר שליטה בתנועות הלשון

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

23/03/2019 | 15:18 | מאת: סנדרה

מזה כשנה היו לאחותי כאבי בטן שהקרינו לגב צמרמורות רעידות בכל הגוף ראתה שחור בעיניים הלסתות נתפסו והלשון יצאה בחוץ והרגשה כאילו הידיים והרגליים משותקות חשבו שחרדה ניסון טיפול בכדורים לחרדה וטיפולים שלא הועילו 12 ימים ראשונים למרות שלבושה ובשמיכות רועדת מקור פולטת אוכל שמנסה לאכול הלשון היתה נכנסת ויוצאת ומתגלגלת בתוך הפה היתה מסוגלת לאכול רק אוכל רך שלא מצריך לעיסה במהלך 9 חודשים לפני כ3 חודשים היתה החמרה באכילה אושפזה בנוירולוגיה עשו eeg היתה האטה בתנועה עשו mri נאמר תקין אך בבדיקה נוספת של הדיסק נאמר שיש באיזור היפרנסטנסי אחורי של התלמוס עולה ויורד עשו lp ראו 45 מדדי דלקת נאמר אולי מחלה אוטואימונית ותיצטרך סטרואידים הרופאה אמרה שכנראה דיסטוניה ונתנה כדור קסנזין שבוע לאחר לקיחת הכדור החל הפה להיפתח ללא שליטה ולהשמיע רעשים חזקים ומתיחות צוואר לאחר שבוע טחצי מהכדור היתה מסוגלת לאכול ולשתות רק בעזרת מזרק שבועיים לאחר מכן החלו נוקשות באצבעות הידיים והרגליים שמקפלת את את היד לאגרוף 2 אצבעות מתקפלות פנימה יותר מהשאר שמנסה לעמוד להניח את כף הרגל על הריצפה לא יכולה מצליחה לעמוד רק על העקב ואצבעות הרגליים מתקפלות למטה בעזרת נעל מצליחה ללכת בגרירת רגל אין אבחון חד משמעי מה זה בדיוק זה יכול להיות ממחלה אוטואימונית שתוקפת את מערכת העצבים אצלה בגוף???

זהו תאור מסובך מדי לפורום . לצערי אין באפשרותי לענות באופן מושכל . כדי לבוא לאחת המרפאות המתמחות בנוירואימונולוגיה בארץ

מנהל פורום טרשת נפוצה