סחרחורות טרשת נפוצה מאובחן משנה שעברה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

29/01/2019 | 11:38 | מאת: דודו

היי בחודש אוקטובר האחרון אובחנתי כחולה בטרשת נפוצה עם נגע פעיל בראש ובצוואר ובגב לא פעילים , כמו כן עוד לפניי הפיענוח התלונה העיקרית שלי היו סחרחורות שעד היום על פי מה שאני מתאר לנירולוג אינם תואמים לסחרחורות בעקבות המחלה ויכולות להיות קשורות למקרה אחר , מה שאני מתאר זה סחרחורות שמגיעות עם בעיה בדיבור כשאני מוקף אנשים ומשתתף בדיון ומדבר הרבה וכשאני צוחק זה מתגבר,הסחרחורת אף מופיעה בלילות כשאני עייף מאוד כמו כן כאשר הסחרחורת מתחילה יש לי מעין "קריסת ברכיים ומרפקים" שאני חייב לשבת ואם לא אני נופל מאין קריסת מערכות כללית , אם אני שוכב במהלך הסחרחורת ועוצם עיניים למשך מספר דקות הגוף לא מגיב אני לא יכול לקום ורק האוזניים שומעות כמו תחושת שיתוק אז פשוט אני משתדל להשאיר את העיניים פתוחות ולא במהלך הסחרחורות . האם תלונות אלו מזכירות מחלה אחרת או בעיה כלשהי מוכרת ? ולאיזה רופא עליי לפנות אם הנירולוג לא מוצא לזה תשובות שקשורות לטרשת ?

באמת התלונות לא טיפוסיות לטרשת. מנגד הרופא המתאים לאבחן הוא הנוירולוג.

מנהל פורום טרשת נפוצה