תוצאות אמ אר אי אחרון מדאיגות

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

12/09/2017 | 16:21 | מאת: מודאגת

שלום רב, לאחר שגילו אצלי את הטרשת הנפוצה התבקשתי לגשת לmri נוסף לאחר שנה והתוצאות העלו מספר שאלות. אבקש להתייעץ איתכם אם תוכלו לעזור לי. בתוצאות רשום "ציסטרנות, חריצים וחדרים מורחבים קלות בשל אטרופיה קורטיקלית ומרכזית אשר בולטת ביחס לגיל הנבדק" זה היה רשום לגבי הmri מוח. רציתי לשאול מהם נגעים דמיאלנטיביים עם אטרופיה מוחית? ולמה התכוון מי שבדק את הmri. אשמח לעזרתכם במהרה

אטרופיה שהיא דלדול מוחי שכיחה יותר במטופלים עם טרשת מבאוכלוסיה ללא טרשת נפוצה. נגעים דהמילינטיביים ב MRI הם האזורים בהם יש דלקת ושניתן לראותם בהדמיה

12/09/2017 | 17:56 | מאת: נוי

האם הנגעים הדמיאלנטיביים עם אוטופיה הם נגעים פעילים?

מנהל פורום טרשת נפוצה