שאלה בקשר לבדיקות דם לא תקינות וכאבים

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

02/08/2017 | 12:17 | מאת: אווה

בבדיקות דם יצאו התוצאות האלו, מה יכולה להיות הסיבה? יש לי כאבי שרירים בידיים, וראומטולוג אמר שכשבדיקות ANA גבוהות זה לא קשור אליו, השאלה היא לאיזה רופא לפנות? אני כבר מיואשת כי אף אחד מהרופאים שהלכתי אליו לא יודע לאן אליי לפנות עם בדיקות הדם האלו. בתודה רבה מראש, אווה כאן זה תוצאות הבדיקות הדם שלי: ANTI RNP 3.20 AI ( 0.00- 0.90) Positive ANTI RNP-A 3.20 AI ( 0.00- 0.90) Positive ANA MULTIPLEX POSITIVE ANA IFA NEGATIVE DS DNA IFA NEGATIVE

אפשר לפנות לנוירולוג המתמחה בנוירו אימונולוגיה אך נראה שכן יש מקום ליעוץ ראומטולוגי נוסף

מנהל פורום טרשת נפוצה