מחלה שמצאו אצלי טרשת נפוצה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

15/01/2017 | 06:29 | מאת: אברהם

שלום ד'ר גילו לי שיש לי טרשת נפוצה בבדיקת M R I שעשיתי לפני כחודש האם זה סופני או שזו התחלה של מחלה שהיה צריכה סיעוד ומה השלחות המחלה . אנא נא לענות כי אני בלחץ אטומי !! תודה ויום טוב

מה הסיבה שבגללה נשלחת ל mri? טרשת נפוצה הינה מחלה אוטואימונית, בה הגוף תוקף בטעות את מערכת העצבים המרכזית. לרוב החולים אין השפעה לטרשת על כמה שנים הם יחיו. ישנם הרבה טיפולים במחלה ועל מנת שלא תהיה הפרעה תפקודית, מומלץ לפנות למרכז לטרשת לשקול האם יש צורך בטיפול .

מנהל פורום טרשת נפוצה