מתן ברזל ותוספים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/10/2016 | 21:49 | מאת: קארין

שלום דר ילדתי בת 3.5 לא אוכלת מגוון רחב של מזונות, לא בשר,עוף,דגים, ירקות וממש בקושי פירות. ממש בעייתי באכילה. בחודש האחרון היא החווירה מאוד, השבוע הפנים שלה ממש לבנות!!! ברור לי שיש צורך לטפל בבעיית האכילה אבל כרגע השאלה שלי היא האם אני יכולה לתת לה על דעת עצמי טיפות ברזל כמו של התינוקות? חוששת שהיא מפתחת אנמיה. יש בעיה לתת ברזל ? יש דבר כזה עודף ברזל? תודה מראש

שלום, את יכולה לתת ברזל ללא חשש אך בדיקת דם קטנה מהאצבע תתן לך תשובה מדוייקת.

מנהל פורום רפואת ילדים