שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/08/2016 | 22:21 | מאת: חני

היי בתי בת ארבעה היה לה שבועים שלשולים ונתתי לה אורז בננה נסתי לתת לה אבק פרוביוטיקה במים היא לא רצתה עכשיו נהיה לה צואה קשה עצירות היום בבוקר היא עשתה צואה קשה ובערב היה לה חתיכות של קקה כמו צואה רכה אני פוחדת שלא חזר השלשול איך לתת לה את הפרוביוטיקה במידה וחזר לה השלשולים איזה בדיקות לעשות עשיתי שבוע שעבר תרבית צואה יצא של ליל תודה רבה

שלום, כל מה שאת מתארת זהו מהלך נורמלי לאחר שלשולים. לא לעשות דבר ויש פרוביוטיקה בצורת דובונים משוקולד ואת זה היא תשמח לקחת.

מנהל פורום רפואת ילדים