נוזל במפשעה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

04/03/2016 | 06:44 | מאת: ש.א

שלום הבחנתי כי בבני בן החודשיים קיימת נפיחות במפשעה בצד ימין מזה מספר ימים וכאשר אני נוגעת זה מרגיש כמו ג'לי. בביקור אצל הרופא ילדים נאמר כי זו לולאת מעי ובלחיצה הרופא שיחרר והנחה אותי לפעול כך גם ולעקוב שלא מתקשה על מנת שלא יהיה בקע. ואני שואלת דבר כזה: האם הגיוני שבכל החלפה שהיא כל 3 שעות אני אלחץ ואשחרר את הנפיחות הנל ? משום שזה חוזר נעלם וחוזר חלילה. האם עלי לבדוק יותר לעומק את הנושא מעבר לרופא הילדים? תודה

שלום, לילד יש בקע מפשעתי. אין כל צורך לשחק עם זה ולהחזיר את זה פנימה. התינוקי זקוק לניתוח לתיקון הבקע. אשמח לעזור לכם או שתגשו לכירורג ילדים בסמוך למקום מגוריכם.

06/03/2016 | 21:45 | מאת: ש.א

אין דרך אחרת ולא ניתוח?

מנהל פורום רפואת ילדים