מחלה אוטואימונית וקורונה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/04/2020 | 09:07 | מאת: דינה

בסד הילדים עומדים לחזור לגנים. איך עלי להתמודד עם הענין של הילדים אני חולת קרוהן ומקבלת אימורן 2 כדורים על יום, נמצאת בקבוצת סיכון. עד היום היינו בבית, לא יצאנו .עכשין אני בדילמה קשה מה לעשות? אשמח לשמוע את דעתך איך עלי להתמודד ברור שלפי ההנחיות של משרד הבריאות. האם כדאי גם בבית מסכות כפפות? תודה רבה

שלום, שאלה מאד טובה ויש הרבה חוסר בהירות בעניין. כיון שאת נמצאת בבית ואת חוששת ובצדק הייתי שוקל אם בכלל לשלוח אותם לגן

מנהל פורום רפואת ילדים