ילד בן עשר עם כאבים בעצמות ובשרירים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/03/2020 | 17:50 | מאת: אמא ממש חוששת

בני בן העשר ספורטאי.משחק כדורסל בליגה. מתלונן לעיתים על שרירים תפוסים כאבים ברגליים קצת בגב בעיקר אחרי משחקים. אנחנו בבית בגלל הקורונה ולמרות זאתהילד לעיתים מתלונן.כאב בכתף.כאב בגב.כאב בשוק.כאב בערך.כאב בישבן. והוא לא מתאמן יתר על המידה,לא בכיין והיפוכנדר.הכאבלא חזק בכל שעות היממה והוא מבקש עיסוי.הוא טוען לכאבי שרירים. חשוב להדגיש שהכאב נודד בין שתי הרגליים ידיים גב. מה זה יכול להיות? אני בחרדה עצומה! לא ירד במשקל.נראה טוב.לא צולע לא בוכה מכאב אבלעדיין מתה מתה מפחד.נא עזרתך.

שלום,,כיון שהכאבים כל פעם במקום אחר זה בהחלט פחות מדאיג. לא נראה לי שיש צורך בבירור מיוחד כרגע.

מנהל פורום רפואת ילדים