ילדה בת3.5 נופלת הרבה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

23/12/2019 | 16:47 | מאת: אתי

שלום רב בתי בת 3.5 החלה השנה לימודים בגן עירייה. היום העירה הגננת כי כאשר ישנן הליכות מחוץ לגן היא מרבה ליפול בזמן ההליכה. יש לציין שמאז שרכשה את היכולת ללכת נפלה יחסית הרבה אבל הייתה מגמת שיפור והיום היא נופלת הרבה פחות. לטענתה יכול להיות שמדובר בסרבול או בחולשה בשרירים. האם מדובר במשהו שקורה לילדים מסויימים? האם זה מסוכן? למי לפנות? תודה

24/12/2019 | 12:32 | מאת: אתי

יש לציין כי הילדה גמישה מאוד ואובחנה כך על ידי רופאת הילדים מגיל צעיר.

שלום, בהחלט יתכן ויש סרבול או חולשה מסוימת וניתן לברר את העניין אצל אורטופד מומחה לילדים או במרפאת התפתחות הילד.

מנהל פורום רפואת ילדים