ילד בן שנתיים עם שלשולים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/09/2019 | 20:37 | מאת: רוני

שלום הבן שלי בן שנתיים וחצי כשבוע עם שלשולים שלושת הימים הראשונים יצאו לי שלשולים מימיים לאחר מכן הכמות פחתה אבל עדיין שלשול עם צבע צהוב זרחני לא דימום או ריר ..לאורך כל הימים לא היה לו חום . היינו איתו פעמים במיון הבדיקות יצאו תקינות התבקשנו לשמור על כלכלה יבשה ולהימנע מהתייבשות ... תרבית צואה נלקחה עדיין אין תשובה אך במיון אמרו לנו שהסבירות שזה חיידקי נמוך וזה יותר ויראלי .. האם ייתכן שמחלה ויראלית תהיה כל כך הרבה זמן ? כל דבר שהוא מכניס הוא לאחר כמה דקות רוצה שירותים .. תודה

שלום, זה מאד אופייני לאחר מחלה וירלית. מה שישפר את המצב זה מתן פרוביוטיקה.

מנהל פורום רפואת ילדים