שלשול דמי אחרי חיסון רוטה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

06/09/2019 | 00:01 | מאת: לירון

שלום רב, בתי בת חודשיים וחצי, עם אלרגיה לחלבון חלב פרה שאובחנה ע"י סיפור מקרה של שלשולים דמיים, קרישי דם בצואה, פיסורה וכאבי בטן, מקבלת תזונה של פפטי ג'וניור וחלב אם שאני שואבת, כאשר אני נמנעת ממוצרי חלב. לפני כשבוע עשינו חיסון רוטה ומאז התמונה שוב חזרה, שלשולים דמיים, קרישי דם בצואה, פיסורה, כאבי בטן. הרופאה הציעה לנסות נאוקט, אבל הבת שלי פשוט לא מוכנה לאכול. הוספנו לה סוכר ענבים לארוחה (כמו שעשינו עם הפפטי ג'וניור) וגם זה לא עוזר, היא בוכה מרעב, אבל מסרבת לאכול את הפורמולה. אני, לצערי, אין לי מספיק חלב אם לספק לה לכל הארוחות, לכן אני נעזרת בתמ"ל. מה עליי לעשות כדי שהיא תסכים לאכול? האם יש עוד פורמולות בעלות טעם נסבל יותר? האם יש עוד משהו שאפשר להוסיף לטעם? האם יש פיתרון אחר...? תודה מראש.

שלום, תחזרו לפורמולה שהיא אוהבת וזה יעבור לאחר שתופעות הלואי של החיסון יעלמו. ניתן להוסיף לה פרוביוטיקה באבקה לילדים לתוך הפורמולה

מנהל פורום רפואת ילדים