ילד אנמי שסובל מקור תמידי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

14/07/2019 | 19:47 | מאת: נעה

הבן שלי בן 3.5 . ברקע תלסמיה מינור ואנמיה. המוגלובין 10 פריטין ואיירון משמעותית מתחת לנורמה. סביב 20 אם אני זוכרת נכון. אמרנו לנו לתת לו 20.טיפות ברזל ביום. 2 שטלות: 1. נסיתי ברזל אקוסאפ וטיפטיפות. שניהם גרמו לעצירות שהשתחררה רק בעזרת נר גליצרין(עשיתי מינון הדרגתי ). מה ניתן לעשות?. 2. הוא קר כל הזמן , שיער סומר וגם מתלונן על קור..יכול להיות שזה מהאנמיה? תודה

שלום, את יכולה להמשיך ולחפש סוגי ברזל שונים עד שתמצאי את הסוג שאינו גורם לעצירות. אכן אנמיה יכולה לגרום לתופעות שציינת

מנהל פורום רפואת ילדים