כאבי בטן גזים קשים לא רגוע!!

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/07/2019 | 02:56 | מאת: מור

היי בני בן 10 חודשים מאז ומתמיד היה עושה בעיות באוכל.. זה התחיל כריפלוקס סמוי בשילוב גזים הריפלוקס חלף אבל הגזים נישארו ברמה שהוא לא מסוגל לראות בקבוק דייסה.. שוקל רק 8 וחצי קילו.. עולה ממש לאט במשקל.. כל לילה שעתיים שלוש בכי והיתפתלויות מפליץ .. ממש לא מוכן להסתכל על הבקבוק דייסה.. אוכל מוצקים כמובן.. לא יודעת כבר מה לעשות מיואשת מה דעתך?? אחרי כמה שעות שהוא עושה קקי רק אז מוכן לפתוח את הפה לדייסה.. כל האכלה איתו זה פשוט סיוט

שלום, אינני בטוח בכלל שמדובר בגזים ולא הרפלוקס הסמוי. נראה לי דוקא שזאת הבעיה שלא פתורה. הימנעות מאוכל לרוב נובעת מהרפלוקס. צריך לבדוק ואנסה לעזור.

15/07/2019 | 01:38 | מאת: מור

לא יודעת אם יש קשר לריפלוקס כי כשהוא ממש רעב הוא בולע את הבקבוק אבל יש ימים שהוא לא אוכל מהערב שאכל נגיד מעדן עד למחרת בבוקר שזה המון שעות .. פשוט עד שהוא לא מתפנה (קקי) הוא לא אוכל את הבקבוק.. וכל הזמן מפליץ בלי סוך ומתפתל ולא רגוע..

מנהל פורום רפואת ילדים