דופק לב מהיר אצל ילדה בת 16

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/03/2019 | 19:46 | מאת: לי

שלום אני בת 16 וחצי ואני עם דופק נורא מהיר במנוחה.. יש לי בין 100 ל120 ובאחד הלילות היה לי דופק מהיר ממש שבקושי הצלחתי לספור. אני עם עודף משקל אבל נמצאת אצל תזונאית ובזמן האחרון אוכלת יותר תזונה נכונה. יש לי חוסר בברזל אבל לא ברמה של אנמיה. מה לעשות? אמא שלי חושבת שזה קשור למשקל ושאני לא עושה כלכך פעילות גופנית (בזמן האחרון קצת קשה לי בגלל צליעה ונפיחות ברגל שבודקים אותה כרגע)

שלום, זה בהחלט יכול להיות בגלל עודף המשקל. בכל מקרה גשי לרופא המטפל לבדיקה.

מנהל פורום רפואת ילדים