טיפול בחום אצל תינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/01/2019 | 18:19 | מאת: אלינה

שלום, מה ההנחייה שיש לפעול על פיה כשמדובר בחום אצל תינוק עד גיל 3 חודשים? האם ברגע שיש חום מעל 38.5 עליי לפנות מיידית למיון בלי כל פעולה? או לנסות להוריד קודם את החום בבית (ואיך)? ומה לגבי תינוק מעל 3 חודשים? רוצה לעשות לעצמי סדר פעולות כדי לדעת בדיוק מה לעשות ברגע שנגיע לזה.. תודה!

שלום, בחום מעל 38.5 יש להוריד את החום ואין סיבה לרוץ לרופא או מיון אם הילד מתפקד סביר. מספיק להגיע לרופא המטפל בהזדמנות הקרובה שניתן. במידה ויש הקאות או התייבשות ואין רופא זמין יש לגשת למיון.

מנהל פורום רפואת ילדים