גוון עור התינוק ושק האשכים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

23/10/2018 | 00:04 | מאת: אמא טרייה

שלום רב התינוק שלי נולד בשבוע 37 לידה טבעית. גוון העור שלו בימים הראשונות היה מאוד אדום. כיום הוא בן שלושה שבועות ועדיין הוא נראה אדום במיוחד כשהוא בוכה. מאז לידתו צבע שק האשכים שלו מאוד כהה ואינו תואם את צבע גופו. מה זה יכול להיות? והאם צבע האשכים הוא זה שקובע את גוון עור התינוק?

שלום הצבע האדום הוא בגלל ההמוגלובין הגבוה שיש לתינוק שילך וירד עם הזמן. אכן לרוב הגוון צבע של האשכים הוא גם גוון העור העתידי

מנהל פורום רפואת ילדים