בן שנתיים משלשל כבר מס' חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

01/09/2018 | 18:42 | מאת: מעיין

שלום, בני בן השנתיים משלשל כבר מס' חודשים. לפני כחודש עשה בדיקת דם בה יצא smv חיובי. מאז המצב השתפר מעט והיו לו יציאות רכות פעם-פעמיים ביום. בימים האחרונים שוב עלתה תדירות השלשולים- מדובר בצואה בהירה (נוטה לצבע צהוב) ובמרקם רירי ממש. זה גורם לו לתפרחת קשה מאוד. האם יש לשייך את זה לsmv? האם מחלת הנשיקה מתאפיינת בכך שיש תקופות טובות יותר וטובות פחות? לאן עליי לפנות להמשך בירור על מנת לוודא שלא מדובר באיזשהי מחלה נוספת? תודה מראש.

שלום תמיד ניתן לחזור על תרבית צואה. אני ממליץ טיפול בפרוביוטיקה לילדים וזנ יחזיר את החיידקים הטובים למעי ויש סיכוי שיפסיק את השלשול.

מנהל פורום רפואת ילדים