מחלה או וירוס - לא מובן

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

02/06/2018 | 13:57 | מאת: רונן רוזנברג

אוקיי אז אני בן 15.5 מתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע, אז אני צריך לאכול בריא והרבה, בכל מקרה עד לפני שבועיים הכל היה בסדר אבל ביום רביעי לפני שבועיים ב17 למאי, כאשר אכלתי ארוחת ערב, התחלתי להרגיש בחילה, וזה לא עבר עד שהלכתי לישון ונרדמתי, מאז עד עכשיו כל פעם שאני מתחיל לאכול משהו לא משנה מה אני מרגיש בחילה וזה לא עובר גם אחרי שאני מסיים לאכול, חוזק הבחילה משתנה כל פעם לעתים הוא חזק עד כדי כמעט להקיא אבל עד עכשיו לא הקאתי פעם אחת אפילו, אני ואמא שלח הלכנו כבר לשלושה רופאים, שני רופאי משפחה שאמרו לשתות תה עם ג'ינג'ר נגד בחילה וזהו ורופאה גאסטרואנטרולוג ביום חמישי האחרון שאמרה שלפי בדיקות הדם שעשיתי הכל תקין ושאם אני רק מרגיש בחילה, לא מקיא, לא עם חום ולא משלשל אז לא צריך לעשות גסטרוסקופיה, ושהיא חושבת שזה וירוס אז היא אמרה לקחת 3 פעמים ביום כדורים נוגדי בחילה שקוראים להם נודוויג ובינתיים אני לוקח ואני לא מרגיש שהם עוזרים, חשוב לציין אני רוב הזמן מרגיש חוסר תיאבון בגלל הוירוס הזה, מה לעשות אני כבר לא יכול יותר

שלום, אני מציע לבדוק נוכחות של חיידק בקיבה בשם הליקובקטר פילורי.

04/06/2018 | 22:58 | מאת: רונן רוזנברג

כן, רשמו אותי לבדיקת נשיפה בחודש יולי, אבל בנתיים, אני יכול להגיד שהגסטרואנטרולוג שהיינו אצלו אמרה שלדעתה אם אני לא מקיא, אין לי חום וגם לא שלשולים אלא רק בחילות אז לקחת 3 פעמים ביום כדורים נגד בחילות ועם הזמן זה יעבור ואני יכול להגיד בשורה משמחת קצת, ביומיים האחרונים אני מרגיש את הבחילות ברמה פחות חזקה ולאט לאט אולי זה עובר, נקווה לטוב, מקווה לתשובתך בהקדם:)

מנהל פורום רפואת ילדים