תשובה של ביופביה שרירים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

20/02/2018 | 18:48 | מאת: יאיר

מיופתיה תהליך היסטופתולוגיה: גרעיני ntemal wano nmvvp, ויש הרבה גושים גרעיניים פיקנוטיים. יש מעט מחדש באופן פעיל סיבים בזופילי קטן. יש נמק של רק כמה סיבים מפוזרים S וריאציה גדולה בגודל סיבי שריר יש מתונה anount של סיבוב קטן עגול או זוויתיים, כמו גם סיבים גדולים. סיבים גדולים רבים נראים מרובים. אין תאימות מונונו-גרעינית. Perimysium מראה שומן מוגבר באזורים מסוימים. Gomori trichrome מראה שום חריגות ייחודית NADH מראה סיבים רבים עם אזורים ברורים, חלקם עם גרעינים מרכזיים, אבל בדרך כלל בעיקר נורמלי הארכיטקטורה אינטמום רגיל סיבים סוג ההפצה היא נורמלית. סודן שחור הוא nonnal COX-SDH כתם מדגיש רבים COX-Negaive SDH חיובי סיבים, אשר עד 9 לכל שדה 10X. PAS הוא נורמלי. קונגו אדום מראה שום עמילואיד ATPase pH 9.4 מראה חלוקה אפילו של סוגי סיבים עם קיבוץ סוג סיבית קלה. ATPase PLH 4.3 מראה אפילו הפצה של סוגי סיבים עם סיבים קלה סוג קיבוץ מכתים phosphatase אלקליין הוא נורמלי. חומצה Phos מראה סיבים מפוזרים עם מכתים פנימיים קלים דקיקים. Esterase מראה סיבים מפוזרים עם מכתים פנימיים עדינים מכתים MHCI הוא נורמלי. C5b9 מכתים הוא לא ספציפי CD68 מראה כמה תאים מפוזרים CD8 ו CD4 מראה מפוזרים תאים אחדים. CD20 כתמי אימונו עבור Dys1, Dys2. Dys3. Merosin DsfernGa תאים מעטים CD8 ו CD4 מראה scatened fe lin, Emerin. דיספרלין. גאמה Sarcoglycan Adhain / Alpha Sarcoglycan הם מופעים נורמליים רק כמה תאים מפוזרים. מיופתיה. ישנם סיבים מפוזרים עם ליבות, ו מיטוכונדריה דיי אינו ספציפי. אין כל עדות לגילוי int lumumation l אבל T13000 D1-50008 B17-29478 / 1: nanaN 14/02/2018 0מה זה אומר

20/02/2018 | 18:49 | מאת: יאיר

H & E מראה וריאציה גדולה בגודל סיבי שריר. יש כמות מתונה של גרעינים פנימיים, ויש הרבה גושים גרעיניים פיקנוטיים. יש מעט מאוד לראות. אין תאימות מונונו-גרעינית. Perimysium מראה גדל שומן Gomori trichrome מראה שום חריגות ייחודית NADH מראה סיבים רבים עם אזורים ברורים, חלקם עם גרעינים מרכזיים.אבל אחרת סודאן שחור הוא רגיל כתם COX-SDH מדגיש רבים COX שלילי שלילי סיבים חיובי סי.די.אי, שהם PAS הוא נומי.זה המשך

20/02/2018 | 18:50 | מאת: יאיר

H & E מראה וריאציה גדולה בגודל סיבי שריר. יש כמות מתונה של גרעינים פנימיים, ויש הרבה גושים גרעיניים פיקנוטיים. יש מעט מאוד לראות. אין תאימות מונונו-גרעינית. Perimysium מראה גדל שומן Gomori trichrome מראה שום חריגות ייחודית NADH מראה סיבים רבים עם אזורים ברורים, חלקם עם גרעינים מרכזיים.אבל אחרת סודאן שחור הוא רגיל כתם COX-SDH מדגיש רבים COX שלילי שלילי סיבים חיובי סי.די.אי, שהם PAS הוא נומי.

20/02/2018 | 18:52 | מאת: יאיר

Myopahy interopetation יש schers fihers עם ליבות, ואת תפקוד המיטוכונדריה וזה ניתן לראות בהפרעות הכוללות מוטציות בגן RYRI, אבל אחרים שאינם ספציפיים nw אין tervidence עבור nfammation

שלום, שלחתם תשובת ביופסיה של שריר שתורגמה בגוגל ולכן זה ממש לא ברור. לא ברורה לי השאלה כיון שלא שאלתם כלום. את פענוח התשובה יש להפנות לרופא ששלח לבצע את הביופסיה

מנהל פורום רפואת ילדים