כאבים בפות רק בלילות .

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/11/2017 | 12:46 | מאת: ליאת

ממש מיואשת ביתי בת ה-3 כבר במשך יותר מחצי שנהפעם בשבועיים קמה בלילה ומתלוננת על כאבים נוראים בפות בכי הסטרי למשך שעה בכל פעם שהילדה מתפתלת , חשוב לציין שעברנו טיפולים של ורמוקס הרופאים ואני לרוב בלילה בודקת עם התולעים יוצאים ולא רואה כלום היינו אצל רופאים מומחים בדיקות שתן , תרבית של רופא גניקולוג ולא מוצאים כלום צילומים , לא מוצאים שום בעיה רפואית אנחנו כבר ממש לא יודעים איך להתמודד הילדה נורא סובלת ואנחנו היננו יודעים מה לעשות .

שלום, עדיין הסיבה השכיחה ביותר לכאבים מסוג זה נובעים מתולעים. גם אם לא מוצאים אותם עדיין זה מאד סביר. נסו טיפול בתכשיר אחר נגד תולעים פרט לוורמוקס

17/01/2022 | 20:24 | מאת: רננה

היי, האם גילית ממה נגרמו הכאבים לבתך?

מנהל פורום רפואת ילדים