ריח רע שיוצא מהאף ומהפה בעת נשימה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

20/10/2017 | 07:36 | מאת: תומי

היי אני בת 20, לעולם לא סבלתי מריח מהפה, אני אחת שתמיד יש לה ריח טוב מהפה ויהיי מה, גם אם קמתי משינה גם אם לא ציחצחתי יומיים, יש לי בן זוג 4 שנים ואנחנו ממש פתוחים בלדבר על הכל והוא מעיד בעצמו שאני מהסוג האנשים שמעולם אין להם ריח מהפה אך בשבוע האחרון פתאום סתם ככה התחיל לי ממש ריח רע מהפה, אני לא כלכך מצליחה להריח את זה, אך בן זוגי מריח וטוען שהריח מגיע מהנשימה שיוצאת מהאף ומהפה, וזה ריח ממש חזק כמו של ״זקנים״ אני ממש מוטרדת כבר שבוע והריח הזה נמשך ונמשך ואין לי מושג מה הסיבה, הריח לא מהפה עצמו אלא ממש מהנשימה שיוצאת מהפה, ולא שיניתי תפריט תזונה או משהו, אני ממש מוטרדת, מה יכול להועיל לי להעברת הרייח, ומה הסיבה לכך לפי דעתך? תודה רבה!

שלום, זה יכול להיות החל מזיהום בדרכי הנשימה העליונות ועד בעיות עיכול וקיבה. המתיני בסבלנות עוד מעט זמן, נסי לקחת פרוביוטיקה עם חיידקים טובים ואם זה לא יעזור גשי לרופא המטפל שיתחיל בירור

20/10/2017 | 13:18 | מאת: תומי

היי תודה רבה על התשובה המהירה, אעשה כך. האם לדעתך תה עם נענע יכול להועיל? תודה

לצערי לא

29/10/2017 | 16:49 | מאת: תומי

היי עבר כבר מעל לשבוע והריח עדיין נשאר, פעם הוא לא מורגש ופעם הוא מורגש ממש חזק! אני ממש מתוסכלת הקפדתי לשתות המון אקטימל וזה לא הועיל, אני לא מאמינה שיש לי חסימה בדרכי הנשימה העליונות כי מלבד הריח אין לי שום תסמינים אחרים.. וגם בעיות בקיבה אני לא חושבת שיש לי כי עשיתי בדיקת דם והכל יצא תקין הריח לא נובע מהפה עצמו אלא ממש מהנשימה, האם אולי זה יכול להיות קשור לרמות החומציות בקיבה? תודה רבה

28/02/2020 | 07:29 | מאת: נדב ידי זהב

היי, מצטרף לבעיה, האם יש כיוון?

08/07/2023 | 13:12 | מאת: איתן *

מרגיש ריח מסריח מהאף שאני נושם ובא לי להקיא כול הזמן

21/11/2023 | 22:55 | מאת: ליאןר

איך זה יסתיים? בדיוק סובל מזה

מנהל פורום רפואת ילדים