סטרפטוקוק בגרון ילדה בת 7

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

29/06/2017 | 13:18 | מאת: ליאת

שלום רב, הילדה שלי אובחנה עם סטרפטוקוק בגרון מיום שני. התחלנו טיפול אנטיביוטי ביום שלישי בבוקר של מוקסיפן 2 ביום, 10 מ"ג. הסימפטומים שלה כבעבר כשחלתה בסטרפטוקוק הם חולשה, כאבי ראש ובעיקר כאבים בעורף. עברו להם יומיים.. אין כבר חום, כאבים בגוף וחולשה למעט העורף שעדיין כואב לה. כאילו שרירים תפוסים בצד אחד. כך מתארת זאת. שאלתי היא: האם עליי לפנות שוב לרופא כדיי להחליף אנטיביוטיקה האם סביר שהתפעות של כאב שרירים כזה עדיין יהיה? מאוד מודאגת. תודה

שלום, בהחלט הסמפטומים יכולים להיות עוד מספר ימים. אין חום וזה סימן שהיא מחלימה. סבלנות

מנהל פורום רפואת ילדים