חרחורים שיעול ונזלת תינוק בן 4 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

06/02/2017 | 00:34 | מאת: שרינה

הי שלום , הבן שלי היום בן 4 חודשים כבר חודשיים מחרחר היינו בגיל חודשיים מאושפזים במיון עקב חוסר חמצן הסיטורציה הייתה נמוכה כעבור שבוע ברוך ה השתחררנו אך החרחורים לא עוברים . יש נזלת ויש שיעול של חניקות . לפני יומיים מרוב שיעולי חנק הכחיל לי באמצע הלילה מטופל בהנהלציות מי מלח בודיקורט וונטולין פעמים ביום ושאר כל השעות רק מי מלח לפי הצורך אז זה גם לא עוזר בנוסף קיבל אנטיביוטיקה של אזניל חמישה ימים עבר וכשסיים טיפול אנטיביוטי חזר לו שוב וקיבל גם מוקסיפן ולא עבר . אחרי חודש חזרנו לאזניל היום בדיוק סיימנו את האנטיביוטיקה ולא רואה שיפור לא אני ולא הרופא לא מבינות למה הילד לא מגיב לטיפולים כאלו . גם בגיל חודשים במיון עשו לו צילום ריאות ( כי יש ציפצופים בחרחורים ) אך הכול ייצא תקין ברוך ה וגם היום עברנו צילום והכול תקין מה יש לעשות כדי להעביר את זה ? התייאשתי כבר !! סליחה על החפירה אבל אשמח לעזרה דחופה !(:

שלום, אני יכול להבין את היאוש. אני אשמח לעזור לילד ע"י טיפול הומיאופתי תומך כדי להפסיק את השיעול ולייבש את הליחה.

מנהל פורום רפואת ילדים