האם ניתן לשלב עבודה ולימודים

דיון מתוך פורום  טיפול רגשי באמצעות אומנויות

02/02/2012 | 14:23 | מאת: ראול

הנני בן 33 נשוי + 2 ורוצה לעשות הסבת מקצוע לתרפיה באומנות. אני מחפש דרך לשלב את הלימודים ועבודה אולם בכל המוסדות מינימום הלימודים 2+ עוד יום נוסף לעבודה מעשית. גם כשייעצתי איתם אמרו מאד קשה לשלב עבודה ולימודים, מנסיונכם האם זה נכון? האם יש דרך שבא אוכל לשלב את העבודה והלימודים?

02/02/2012 | 14:46 | מאת: דן הלפרין

ראול שלום, אכן לימודי התרפיה (תואר שני או תעודה מוכרת ממוסד מוכר על ידי המל"ג) דורשים השקעה רבה של זמן פורמלי ועוד הרבה יותר מזה. כך גם כל תואר שני במקצוע אחר כלשהו. הקושי מוכר ומשותף לרבים וטובים. עם זאת, בכל מסלול לימודים שיוצא לדרך, ישנם סטודנטים מרקעים וחתכים שונים באוכלוסיה ביניהם גם אמהות ואבות המקיימים שגרת לימודים, עבודה והורות. אין לי פתרון קסמים בשבילך אולם אני נוכח שזה אפשרי- צריך מוטיבציה, התגייסות ואסטרטגיה כיצד ניתן לשלב במציאות מורכבת שכזו. זמן, מקום, עבודה, לימודים- דרושה לוגיסטיקה שלעתים אפשרית ולעתים לא. קשה אך אפשרי. שיהיה בהצלחה רבה בפתרון הסוגיה. דן הלפרין

02/02/2012 | 21:03 | מאת: ראול

02/02/2012 | 21:10 | מאת: ראול

האם המקצוע הזה בעל מוניטין בקרב המטפלים קונבנציונאלים? האם בוגרים משתלבים מיד לאחר הלימודים? האם הסטאז בתשלום ? מהו השכר התחלתי ? האם אפשר בכלל להתפרנס בכבוד? אם לא, כמה זמן צריך להתמקצע עד שמתחילים להרוויח סביר פלוס? לפני שאני עושה צעד כזה אני רוצה להיות בטוח שאני לא קופץ בנג?י בלי חבל תודה ראול

מנהל פורום טיפול רגשי באמצעות אומנויות