שאלה על טיפול לילדה בכיתה ד' במסגרת שעות שילוב

דיון מתוך פורום  טיפול רגשי באמצעות אומנויות

21/09/2008 | 18:11 | מאת: תמר

הבת שלי מקבלת טיפול במסגרת בית ספר כבר שנתיים ואני לא ממש רואה שיפור. האם נכון לשלוח במקביל לטיפול פרטי גם או שאחד עולה על השני?

25/09/2008 | 13:15 | מאת: שחר

לאשתי ולי יש בן בגיל 9. הוא מטופל בבי"ס ולאחרונה פנינו לקבל עבורו גם טיפול באופן פרטי. נראה לי שאם יש קשר טוב בין שני המטפלות והילד לא מתנגד אין כל מניעה. הבעיה בטיפול בבי"ס הוא שרוב הזמן אין טיפולים עם כל החגים, החופשות הטיולים המבחנים וכו... אבל הכי חשוב שהמטפלים יעבדו יחד בהצלחה

15/10/2008 | 12:47 | מאת: אמנון

חברה, זה עניין רגשי. אין מה לנסות לתת 100 טיפולים שונים. צריך לבחור מישהו אחד טוב ולתת לזמן ולטיפול לעשות את שלהם

מנהל פורום טיפול רגשי באמצעות אומנויות